Print Page | Close Window

Posting Images

Printed From: The Fishing Website
Category: General Forums
Forum Name: Forum comments and feedback
Forum Description: Anything related to posting or running of the forum, check here
URL: https://www.fishing.net.nz/forum/forum_posts.asp?TID=27461
Printed Date: 24 May 2024 at 9:46am


Topic: Posting Images
Posted By: Grunta
Subject: Posting Images
Date Posted: 01 Mar 2008 at 1:01pm
Just a reminder on how to post Images....
 
The site accepts image sizes up to 4meg but will automatically re-size them to 450pixels wide which takes a bit of time.  If you can resize any images you want to upload to 450 pixels wide first the process is a lot faster.
 
1. Click on a 'reply' button and then click the image icon in the reply box NB: there is no image icon in the 'Quick Reply' box.
 
1. You have a couple of options. You can insert a picture (click in you post where you want the image to go) from your list you have aleady uploaded to the Fishing Website server (see the list under File Name - click on the image from your list then go to step 6) or you can select a new picture from your hard drive by clicking the browse button......
 
3. If you are loading a new picture select the one you want from your hard drive by double clicking on it.
 
4. ClicYou'll then see this screen - click the 'Upload' button
 
 
5. You'll get this message - click OK. If you're uploading a large file it will take a while to upload and then be resized. Large files will take even longer on dial-up and may crash and burn..... not recomended.
 
 
6. You'll then see the picture you want to insert into your post. Just click OK and it's done
 
 
Job done!


-------------
Online...



Replies:
Posted By: Falco
Date Posted: 17 Mar 2008 at 8:47pm
As simple as all that seems,I still cannot post pictures.I click on the tree ,but the screen that comes up does not have a "browse" button-so I cannot select anything.I have just had my better half have a look and she has given up also.Any further advice??


Posted By: Keith C
Date Posted: 17 Mar 2008 at 10:15pm
Falco, it may have something to do with being a new user. If I remember correctly, you need to have a number of posts (20?) before you could post images. Mods, please help.


Posted By: JK
Date Posted: 17 Mar 2008 at 10:17pm
Yep Keith is correct. 

-------------
LedgeNZ LBG


Posted By: Grunta
Date Posted: 17 Mar 2008 at 10:33pm
Falco - give that a shot now. I've dropped the number of posts required and you should be OK now...

-------------
Online...


Posted By: petethemeat
Date Posted: 18 Mar 2008 at 9:24pm
So how many posts before I can post photos now? or is that info on a "need to know" basis?


Posted By: petethemeat
Date Posted: 18 Mar 2008 at 10:28pm
Actually you can ignore the above, I seem to have met the magic number.


Posted By: viking...
Date Posted: 22 Mar 2008 at 9:54pm

Is there still a restriction on posting images until you have a certain number of posts?

Likewise don't seem to have the Browse option.
 
Is it really necessary to have this restriction??


Posted By: viking...
Date Posted: 22 Mar 2008 at 9:58pm
Seems to be all go now, maybe that number is 5? Thanks


Posted By: VIKING 3
Date Posted: 26 Mar 2008 at 10:35pm
Change that it seems I can.


Posted By: VIKING 3
Date Posted: 27 Mar 2008 at 10:37pm
Trust you Boulder to spot the latest in   boyancy aids


Posted By: Wefaknis
Date Posted: 28 Mar 2008 at 8:25am

I cant post images.... every thing goes to plan but when i hit the  post reply button....nothing happens.....any ideas???

Cheers Wefaknis


Posted By: Fishb8
Date Posted: 30 Apr 2008 at 9:43pm
Can't post images using Opera, my preferred browser. Have to revert to IE7.
Site not following protocols?


-------------
Be yourself; everyone else is already taken


Posted By: Olfart
Date Posted: 30 Apr 2008 at 10:02pm
Yeah.. I have the same problem using Mozilla Firefox..
 
Have to revert to IE7 as well...
 


-------------
Semper in excreta sumus, solum profundum variat....





Posted By: rocko
Date Posted: 17 May 2008 at 8:23pm
If your using mozilla fire fox as a browser,fire fox 3 beta 5 seems to be more efficient  (which we use on 1 computer and use flock on the other computer.. using flock seems to allow image upload easily

-------------
.........


Posted By: LOMBASOMB
Date Posted: 13 Jun 2008 at 6:16pm
guerss i better get posting so i see the browse button! 


Posted By: Fishb8
Date Posted: 26 Dec 2008 at 6:53am
Been using Google Chrome and that uploads pictures, ok. Don't like IE.

-------------
Be yourself; everyone else is already taken


Posted By: master_baiter
Date Posted: 11 Feb 2009 at 8:34am
Hi all, newbie popping my posting cherry so i can then upload.


Posted By: Omebic
Date Posted: 06 Mar 2009 at 11:24am

post



Posted By: Omebic
Date Posted: 06 Mar 2009 at 11:25am

Whe I posted post is said it was spam?



Posted By: laidbackdood
Date Posted: 24 Mar 2009 at 6:09pm
click on "Member control panel" then "File Manager". You will find the section to down load images onto the site.Took me a while but got it sussed.


Posted By: ski da mofo!!
Date Posted: 27 Mar 2009 at 8:20pm
test...


-------------
BIG FISH IS WHERE ITS AT


Posted By: Aluminator
Date Posted: 30 Mar 2009 at 6:19pm
I get the page cannot be displayed int the preview and tree browser? Any ideas?


Posted By: Wefaknis
Date Posted: 30 Mar 2009 at 7:42pm
 
 
It's easy like this Matt..................... :-)


Posted By: Aluminator
Date Posted: 30 Mar 2009 at 8:00pm

Ha Ha, I think its my stupid work PC. Will put in a call for it tomorow lol. What till I get it working, im sure I can dig some dirt up......  Damm that cop.



Posted By: The Sneaky One
Date Posted: 02 Apr 2009 at 10:14pm



Posted By: biggear
Date Posted: 06 Apr 2009 at 7:36am
Im getting , this page cannot be displayed when trying to post pics and when trying to reply to pvt messages. Any idea grunter??

-------------
Dont let the grey hair fool you!


Posted By: Ces
Date Posted: 06 Apr 2009 at 8:53pm
how do you upload images for your avatar?


Posted By: Nsane
Date Posted: 26 Apr 2009 at 7:54am
Grunta, I'm having problems postin pics on the forum.  I can upload the pics on our server but having problems posting the pic/s on the forum.


Posted By: Cbro
Date Posted: 26 Apr 2009 at 8:09am
make sure your images are not too large and saved as a jpeg file.
Try uploading pics to a photo share server like myphotothing.com
then use that to insert images. 
Also right click on your photo folder and make sure you can share on network(not sure if this helps but it prob does)
It may be because of an anti virus, firewall etc.
Or like me...I had a virus and have spent all night getting rid of it. nasty little bug, wouldnt let me do anything on the net without pop up windows spamming my pc so it ran sooo slow.
Virus was spamming my pc with dlls.



Posted By: Cbro
Date Posted: 26 Apr 2009 at 8:23am
Make sure your internet explorer is upto date,


Posted By: Nsane
Date Posted: 26 Apr 2009 at 10:06am
Originally posted by cerebro29656 cerebro29656 wrote:

Make sure your internet explorer is upto date,
 
Update my explorer and still having the same issue.  If I log on under my friend's user name, I can post photos..  weird.


Posted By: Cbro
Date Posted: 26 Apr 2009 at 10:39am
Ok so try going into your profile and under files (where your photos are) make sure you have not used all of your 40MB of allocated file space.


Posted By: Cbro
Date Posted: 26 Apr 2009 at 12:22pm
OH and try  updating java... just google java and install the latest.


Posted By: BeachedAsBro
Date Posted: 07 May 2009 at 1:22am
Testing...


-------------
Only when the last tree has died and the last river has been poisoned and the last fish caught will we realise we can't eat money.


Posted By: BeachedAsBro
Date Posted: 07 May 2009 at 1:23am
It worked!! But I had to create the reply with the image, then copy it which would cause my browser to freeze. I restarted it then pasted everything back into a reply!!! Bloody long way around it but at least it worked

-------------
Only when the last tree has died and the last river has been poisoned and the last fish caught will we realise we can't eat money.


Posted By: Rivka
Date Posted: 07 Jun 2009 at 7:47pm

I am trying to upload an avatar but it keeps coming up with an error message saying wrong file type... it is definitely a jpeg image and the correct size as stated... any ideas as to why it wont work??



Posted By: ChrisW
Date Posted: 10 Jun 2009 at 11:08am
I can post one image but when I go to post a second image or edit a post with an image in it, the screen freezes.  I cannot go backwards or cancel out.  I have to escape from the internet and log back on again.  Never used to behave like this.

-------------
give it death!


Posted By: Olfart
Date Posted: 02 Sep 2009 at 3:12pm
Anyone else having problems posting images and emoticons today?
The insert buttons don't seem to be accepting user prompts - or is it just me?

Also, just tried to reply to a post and was told I was posting in a moderated forum and the reply would be checked before others get to see it.....  What was that all about?




-------------
Semper in excreta sumus, solum profundum variat....





Posted By: Moggy
Date Posted: 02 Sep 2009 at 6:39pm
that just happened to me in one of the Dixon threads - told me it had to be checked - mod's forum??
 
what gives??


-------------
People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it!
FISH FIGHT The Peoples Protest


Posted By: Olfart
Date Posted: 02 Sep 2009 at 8:00pm
Originally posted by Olfart Olfart wrote:

Anyone else having problems posting images and emoticons today?
The insert buttons don't seem to be accepting user prompts - or is it just me?

Managed to post a couple of pics in the Funny Pictures thread by switching over to Opera - then Firefox wouldn't work when I went back to it.  Had to restart the computer to get back on-line - but it took freakin ages and I still cannot post images or emoticons....even when I go back to edit a post.


-------------
Semper in excreta sumus, solum profundum variat....





Posted By: Grunta
Date Posted: 02 Sep 2009 at 8:25pm

On moderated forums

Moggy - we have new software that can switch all your posts to "to be approved by a mod" status.  Guess what? - You're the first!
There's a few areas that are on approval only - the two competitions we've got running and all the Fishing News forums. Keeps them on track.
 
...Here's a test with IE 8.0..........SmileSmileSmile  and noCry  and a pic
 
 
 
 
 


-------------
Online...


Posted By: Grunta
Date Posted: 02 Sep 2009 at 8:34pm
And a test with Firefox 3.5.2
Big smile  Big smileSmile





Big smile

-------------
Online...


Posted By: Grunta
Date Posted: 02 Sep 2009 at 8:37pm
If you are having image upload probs try updating your browser to a current version and resizing your images to 450 pixels wide before uploading. If it still doesn't work , PM Ginge with the following details:  Browser name and version, Operating system and image size...   thanks

-------------
Online...


Posted By: Moggy
Date Posted: 02 Sep 2009 at 10:47pm

HUH????????????

 

what Grunta?

 

I hit a seldom unused forums - if its Mod's approved it should say so - it didn’t????

 

I can see all posts so no problem with that

 

Give me a ring - not sure what you’re getting at

 

ta

 

moggy



-------------
People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it!
FISH FIGHT The Peoples Protest


Posted By: sooshee
Date Posted: 02 Sep 2009 at 11:09pm
Originally posted by Grunta Grunta wrote:

On moderated forums

Moggy - we have new software that can switch all your posts to "to be approved by a mod" status.  Guess what? - You're the first!
There's a few areas that are on approval only - the two competitions we've got running and all the Fishing News forums. Keeps them on track.
 
Same thing happened to me several days ago when I posted on the Penguin tacklebag ideas thread. It's till sitting there waiting to be approved.


Posted By: Grunta
Date Posted: 03 Sep 2009 at 8:22am
Gotcha Moggy -!!!
Sooshee - your post and a couple of others are activated...


-------------
Online...


Posted By: Moggy
Date Posted: 03 Sep 2009 at 9:42am
Da the award for guinea pig goes to???
Yer I get it....


-------------
People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it!
FISH FIGHT The Peoples Protest


Posted By: upstream
Date Posted: 04 Sep 2009 at 4:33pm
testing


Posted By: upstream
Date Posted: 04 Sep 2009 at 4:35pm
testign image uplaods






Posted By: 5265
Date Posted: 07 Oct 2009 at 4:33pm
I want to add a photo to the recipe in the Bradley smoker comp, but I cannot load a photo which is necessary, what can I do

thanks


Posted By: Uncle
Date Posted: 07 Oct 2009 at 5:20pm
Originally posted by 5265 5265 wrote:

I want to add a photo to the recipe in the Bradley smoker comp, but I cannot load a photo which is necessary, what can I do

thanks
email it to me mailto:macflasher@vodafone.co.nz - [email protected] if you would like me to post for you


Posted By: aji_tsuri
Date Posted: 06 Feb 2010 at 11:32pm
Just wondering how many posts you have to have before you can upload pictures? 
 
My wife collected a couple of shellfish today washed up on Omaha beach at high tide while I tried to wide out through 4 waves to set a pot for paddle crab.  I think they might be ruheruhe (trough shell) and was curious if this is right, if they are edible and legal to take.  There were about 20 washed up but I chucked most back as the were about 3-4cm.


Posted By: Grounded
Date Posted: 28 Mar 2010 at 11:46am
Hi Grunta, any ideas why I am unable to post photos please? I have put an add in the trading forum but when I click on the oaktree to upload piccies nothing happens at all, it is a dead button. I am using XP, MYIE2.
Cheers
Chris


-------------
It's a mystery to me
I was a Jerk On Line


Posted By: Legacy
Date Posted: 17 Aug 2010 at 3:01pm
Keen to post some photos . Do i need 20 postings ?


Posted By: Grunta
Date Posted: 17 Aug 2010 at 3:19pm
No, you can post images after your first post Legacy - Go back to the beginning of this thread if you need to for full instructions

-------------
Online...


Posted By: kfly
Date Posted: 19 May 2011 at 11:14am
So one post then can post images on posts after that? I'll give it a crack after this then


Posted By: gongfisher
Date Posted: 13 Sep 2011 at 4:16pm
 
 
Thansk for the tip on how to post, here is the 9.2 kg fish
 
 
 


Posted By: Yiv
Date Posted: 22 Oct 2011 at 10:05pm
Trying to master posting pics...


Posted By: Uncle
Date Posted: 22 Oct 2011 at 10:32pm
Originally posted by Yiv Yiv wrote:

Trying to master posting pics...
 
http://www.fishing.net.nz/asp_forums/posting-images_topic27461.html - http://www.fishing.net.nz/asp_forums/posting-images_topic27461.html


Posted By: Tzer
Date Posted: 24 Dec 2011 at 4:17am
I want to upload a couple of posters, they are in pdf formatI did try but no joy.
So how do I change the pdf file to something else to get them to upload.

Cheers


Posted By: FISHBYFLY
Date Posted: 12 Mar 2012 at 12:58pm
help!
been trying to post pictures , but its not happenig
have uploaded some to the file but when i go to make a posting it flashes 'uploading',
the picture is there but never finishes uploading
have updated Java,
using Vista
any assisstance appreciated.
Thanks


Posted By: graham 99
Date Posted: 24 Oct 2012 at 10:29pm


Posted By: smelli
Date Posted: 24 Nov 2012 at 2:35pm
am trying to upload an image to a private message am sending to sumone but the i click on the upload image button that has the little blue arrow pointing upwards it keeps saying to me access denied and Error Error
Only members with sufficient permission can access this page.

but yet if i come into reply to a post like this it lets me do it... anyone else having trouble???

also previously there just used to be one box that said upload image now there is 2.. [Insert Image] [Image Upload]

-------------
http://www.trademe.co.nz/Members/Listings.aspx?member=717361


Posted By: smelli
Date Posted: 26 Nov 2012 at 11:27am
update... the above problem seems to be with firefox,,something maybe they have changed in there settings yesterday as i have tried uploading pics in a PM on chrome and ie8 and both work fine,,just not with firefox....

-------------
http://www.trademe.co.nz/Members/Listings.aspx?member=717361


Posted By: Jet_ski_fisher
Date Posted: 26 Nov 2012 at 1:30pm
bro ditch firefox, firefox was made for slower pc's and windows me xp. time to use chrome :) stick with chrome and you wont have any more problems 

-------------
http://www.legasea.co.nz" rel="nofollow">
MH... Catch measure release...<*))))<


Posted By: smelli
Date Posted: 26 Nov 2012 at 1:37pm
my PC is a slow oldish pce of crap with xp...

and funny how it only just started doing it when has been working fine



-------------
http://www.trademe.co.nz/Members/Listings.aspx?member=717361


Posted By: Jet_ski_fisher
Date Posted: 26 Nov 2012 at 2:04pm
hang fire bro i may have a great pc for you on the cheap, running linux or 7 or XP home edition fully registered.  *how big is your hard drive? 200gig 500gig?

-------------
http://www.legasea.co.nz" rel="nofollow">
MH... Catch measure release...<*))))<


Posted By: smelli
Date Posted: 26 Nov 2012 at 2:15pm
under hard drives says i have got 2 ??

dman (C:) total size 100gb and free space 77.8 gb
data_files (E:) size 365 gb and free space 239 gb

-------------
http://www.trademe.co.nz/Members/Listings.aspx?member=717361


Posted By: Jet_ski_fisher
Date Posted: 26 Nov 2012 at 2:16pm
can you send me a spare hard drive? for windows 7 for you.

-------------
http://www.legasea.co.nz" rel="nofollow">
MH... Catch measure release...<*))))<


Posted By: SurTAS
Date Posted: 16 Oct 2013 at 10:55pm
Post

-------------
Just 1 more....


Posted By: the angler
Date Posted: 22 Aug 2014 at 6:05am
Any updates for posting images from a ipad ? ,
Remember the 90 's when you had a desk with a computer set up in the corner with a keyboard and big hard drive and a couple of speakers ?
Well those days are long gone .
Unless you go around to pirates house .
He even has a cell phone with buttons ......


Posted By: Grunta
Date Posted: 22 Aug 2014 at 7:30am
Our app will enable you to post images from IoS devices. It's getting the design elements finished and in final stages of testing Angler. Not far to go.


Posted By: the angler
Date Posted: 22 Aug 2014 at 11:52am
Swtazz , always handy to post a pic when asking a technical query.


Posted By: metalmayhem
Date Posted: 31 Aug 2014 at 12:37pm
post


Posted By: metalmayhem
Date Posted: 31 Aug 2014 at 12:42pm
image upload work!


Posted By: the angler
Date Posted: 20 Oct 2014 at 8:25pm
App available yet?


Posted By: tjm
Date Posted: 20 Oct 2014 at 8:48pm
Mine don't up load in the correct orientation. They are the right way up in the p.c. but once uploaded here they are rotated one way. Is this an issue with the way iphones save photos ?

-------------
Cant beat hunting and Fishing in N.Z


Posted By: GarageTackle
Date Posted: 14 Feb 2015 at 12:12pm
Post


Posted By: GarageTackle
Date Posted: 14 Feb 2015 at 12:12pm
Posting here so I can upload images...


Posted By: Yoti
Date Posted: 06 Mar 2015 at 5:47pm
Picture Quality?
I have uploaded a good quality 16 megapixal pic from camera to computer to site, without resizing it first. The result is a fuzzy image, the trout in this is very poor compared to original
 Would resizing before upload correct the quality shift?


Posted By: Grunta
Date Posted: 07 Mar 2015 at 9:09am
It should do - if you resize to a resolution of anything under 2000 pixels it should get the file size down and will upload a lot faster too.

-------------
Online...


Posted By: bop strayliner
Date Posted: 07 Mar 2015 at 10:17am
Test


-------------
Just one more cast!!!


Posted By: Spinoza
Date Posted: 14 Jul 2015 at 2:38pm
Test


Posted By: Polar_Kiwis
Date Posted: 13 Jan 2016 at 11:03am
Originally posted by tjm tjm wrote:

Mine don't up load in the correct orientation. They are the right way up in the p.c. but once uploaded here they are rotated one way. Is this an issue with the way iphones save photos ?

Same. Any ideas? Mac/Safari.


Posted By: kitno
Date Posted: 20 May 2016 at 7:46pm
I have a Vodafone android phone and I'm trying to upload photos taken on the phone. I've created a new file as instructed but can't seem to proceed any further. I've clicked on the little tree thingi, get page with UPLOAD FILE in the top left. Nothing happens. Plz help.
PS I'm no techco or computer wiz, just a builder.


Posted By: Foxtrot Oscar
Date Posted: 16 Feb 2017 at 11:38am
Hmmm I can't post a picture either. Seems to be a common complaint.
 
I can get it uploaded as per instruction but it won't "Preview".
 
Any ideas folks?
 
Am on IE7 (I think).

Edit: I have solved my problem. I re-named the pic when I downloaded it from phone. Apparently the forums File Manager doesn't like that.
I re-downloaded it with the original name and it has uploaded and views ok. Lesson learned.

Cheers.


Posted By: Catchelot
Date Posted: 07 Mar 2018 at 6:26pm

Since the latest upgrade it is a lottery for me whether I can successfully post a pic. The pics are all small sized jpegs, I can load them to the fishnet drive but transferring from there to the fishnet webpage is a totally lucky dip, sometimes it take 4,5 m ore than 6 attempts.

Sometimes I quit come back try ahgain, no go and then wiat and wait, try again and sometimes success. 

I even tried renaming the pics to short names...

I just tried right now and same again I gave up after 5 attempts.


-------------
"The sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever." - Jacques Cousteau


Posted By: PE Pete
Date Posted: 07 Mar 2018 at 6:57pm
Originally posted by Catchelot Catchelot wrote:


Since the latest upgrade it is a lottery for me whether I can successfully post a pic. The pics are all small sized jpegs, I can load them to the fishnet drive but transferring from there to the fishnet webpage is a totally lucky dip, sometimes it take 4,5 m ore than 6 attempts.

Sometimes I quit come back try ahgain, no go and then wiat and wait, try again and sometimes success. 

I even tried renaming the pics to short names...

I just tried right now and same again I gave up after 5 attempts.



Best they fix it then cause we can't have you having a problem posting pics...lol
Your daily post contributions and coffee are the only things that get me going every morning...
Fishnet NZ please ensure Al can continue his good work.


-------------
Tight lines
PE Pete


Posted By: AdAstra
Date Posted: 11 Mar 2018 at 11:58am
.


Posted By: AdAstra
Date Posted: 11 Mar 2018 at 11:59am
.


Posted By: AdAstra
Date Posted: 11 Mar 2018 at 12:00pm
.


Posted By: Foxtrot Oscar
Date Posted: 12 Mar 2018 at 10:47am
Originally posted by Catchelot Catchelot wrote:


Since the latest upgrade it is a lottery for me whether I can successfully post a pic. The pics are all small sized jpegs, I can load them to the fishnet drive but transferring from there to the fishnet webpage is a totally lucky dip, sometimes it take 4,5 m ore than 6 attempts.

Sometimes I quit come back try ahgain, no go and then wiat and wait, try again and sometimes success. 

I even tried renaming the pics to short names...

I just tried right now and same again I gave up after 5 attempts.
A serious problem that needs fixing, seriously!Shocked

-------------
      ><(((*>    J
><(((*>


Posted By: Foxtrot Oscar
Date Posted: 12 Mar 2018 at 10:48am
Originally posted by AdAstra AdAstra wrote:

test from AdAstra
No Pic showing here.

-------------
      ><(((*>    J
><(((*>


Posted By: Foxtrot Oscar
Date Posted: 12 Mar 2018 at 10:49am
Originally posted by AdAstra AdAstra wrote:

Some fluffy jigs. (x4)

-------------
      ><(((*>    J
><(((*>


Posted By: Foxtrot Oscar
Date Posted: 12 Mar 2018 at 10:50am
Originally posted by AdAstra AdAstra wrote:

A ute, on some fluffy grass, about to drive over a cliff... Wink


-------------
      ><(((*>    J
><(((*>


Posted By: AdAstra
Date Posted: 12 Mar 2018 at 11:34am
I posted those 'fluffy jigs' some time ago. As for the other two. Beats me!


Posted By: Foxtrot Oscar
Date Posted: 12 Mar 2018 at 12:00pm
Originally posted by AdAstra AdAstra wrote:

I posted those 'fluffy jigs' some time ago. As for the other two. Beats me!
Ok. Just reporting back what I could 'see' in case it was different to what you'd posted as 'tests'.

-------------
      ><(((*>    J
><(((*>


Posted By: Sufishent
Date Posted: 12 Mar 2018 at 12:17pm
Originally posted by Catchelot Catchelot wrote:


Since the latest upgrade it is a lottery for me whether I can successfully post a pic. The pics are all small sized jpegs, I can load them to the fishnet drive but transferring from there to the fishnet webpage is a totally lucky dip, sometimes it take 4,5 m ore than 6 attempts.

Sometimes I quit come back try ahgain, no go and then wiat and wait, try again and sometimes success. 

I even tried renaming the pics to short names...

I just tried right now and same again I gave up after 5 attempts.

URGENT  URGENT  URGENT

Can you please help Catchelot with his situation - I am having picture deprivation symptoms as he hasn't posted in my favourite Catch of the Day topic for 4 days!!


-------------
You can never have enough fishing tackle



Print Page | Close Window